Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Dia Mundial de l’Alimentació

octubre 16 @ 10:00 - 14:00

dia mundial de alimentació

El pròxim dimecres 16 d’octubre, amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de l’Alimentació, ens trobareu a la Plaça dels Ocellets de Barcelona, on instal·larem una carpa especial dedicada a la conscienciació sobre la importància d’una alimentació saludable i sostenible.

Durant la jornada, compartirem informació útil i pràctica amb els consumidors per tal que puguin prendre decisions més informades i responsables en relació amb els seus hàbits alimentaris. A més, oferirem assessorament personalitzat sobre com les eleccions financeres poden influir positivament en el tipus d’alimentació que adoptem, subratllant la importància del consum responsable. També parlarem dels drets dels consumidors en l’àmbit alimentari i com gestionar eficientment el pressupost familiar per aconseguir una dieta equilibrada i assequible.

Aquest espai estarà dissenyat per fomentar la reflexió sobre com les nostres accions individuals poden contribuir a un sistema alimentari més sostenible, i com, amb petites accions quotidianes, és possible millorar el nostre benestar i el del planeta. Us convidem a participar en aquesta activitat i a descobrir recursos que us ajudaran a fer un canvi positiu en el vostre estil de vida.

Detalles

Fecha:
octubre 16
Hora:
10:00 - 14:00

Organizador

Aicec-Adicae
Teléfono
933425044
Scroll al inicio
Ir al contenido