Cargando Eventos

« Todos los Eventos

Contractació a distància E-commerce

octubre 23 @ 18:00 - 19:30

drets-com-a-consumidor

Sabies que tens drets quan contractes serveis o fas compres en línia? Coneixes totes les opcions de pagament que t’ofereixen més seguretat quan fas compres per internet?

A mesura que el comerç electrònic continua creixent, és important que, com a consumidors, estiguem ben informats sobre els nostres drets i les millors pràctiques per protegir-nos. Quan compres per internet, tens drets que t’emparen, com el dret de desistiment, que et permet tornar el producte durant un període de temps determinat, o la garantia de seguretat en la protecció de les teves dades personals. Aquests drets estan dissenyats per garantir que puguis gaudir d’una experiència de compra segura i justa.

Un dels aspectes més importants del comerç electrònic és la forma de pagament. Hi ha múltiples opcions de pagament disponibles, i és essencial conèixer quines d’elles t’ofereixen la màxima seguretat. Les targetes de crèdit, per exemple, sovint inclouen protecció contra fraus, mentre que les plataformes de pagament com PayPal o Apple Pay afegeixen una capa de seguretat mitjançant encriptació.

Si t’interessa aprofundir en aquests temes, et convidem a assistir al nostre taller interactiu i pràctic el proper dimecres 23 d’octubre a les 18h. Durant la sessió, t’ajudarem a comprendre millor els teus drets com a consumidor i a dominar les diferents formes de pagament en el comerç electrònic.

Aprendràs a identificar les opcions més segures i quins criteris seguir per evitar fraus o situacions poc segures quan compris en línia.

Detalles

Fecha:
octubre 23
Hora:
18:00 - 19:30
Web:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZModOutqzkrG93FFjPCwntBDJCZhLcskq99

Organizador

Aicec-Adicae
Teléfono
933425044

Local

Aicec-Adicae
C/Creu dels Molers, nº13, Barcelona
Barcelona, 08004 España
+ Google Map
Teléfono
933425044
Scroll al inicio
Ir al contenido