Afectats de ARTE Y NATURALEZA

Si ets un dels afectats de ARTE Y NATURALEZA, has de saber que s’ha iniciat un nou pagament.

L’associació va ser notificada de la presentació per part de l’Administració Concursal d’Arte y Naturaleza de la Proposta de Pla de Pagament als creditors afectats per la liquidació.

Des d’Aicec-Adicaeinformem que si tens crèdits reconeguts, rebràs una notificació per correu postal on s’informarà sobre l’import a rebre.

  1. En cas que l’import sigui superior a tres euros, enviaran les indicacions per al cobrament a través d’una transferència bancària, seguint les directrius establertes al document judicial.
  2. Si l’import és inferior a tres euros, es realitzarà una consignació judicial de la quantitat corresponent, i el pagament es durà a terme pel Jutjat Mercantil núm. 6 de Madrid.

En cas que no hagis rebut la notificació postal a l’adreça registrada als arxius de l’entitat concursada, es pot accedir al formulari digital mitjançant el següent enllaç:

L’enllaç al formulari digital és: https://form.arteynaturaleza.com/ws/Solicitud_Formulario/

La resposta s’ha d’enviar exclusivament per correu postal o mitjançant el formulari digital corresponent. Informem que no acceptaran entregues en persona ni enviaments per correu electrònic.

 

Segueix-nos a les nostres xarxes socials, TwitterFacebook o Instagram per accedir a contingut exclusiu, participar en debats rellevants i formar part d’una xarxa de persones compromeses amb la nostra causa. Uneix-te per compartir les teves idees i experiències!

Scroll al inicio
Ir al contenido