Afectats per una avaria derivada d’un incendi a Lleida

Un incendi en una infraestructura de fibra òptica que connecta Lleida amb les Garrigues ha provocat la interrupció dels serveis de telefonia fixa, mòbil i internet a diversos pobles de la zona.

Des d’AICEC-ADICAE, l’associació de consumidors, volem recordar que, els usuaris afectats tenen dret a sol·licitar compensacions a les seves companyies telefòniques per les interrupcions de servei a la seva pròxima factura a causa d’aquest incident vandàlic.

A més, aquells afectats poden sol·licitar indemnitzacions per qualsevol dany resultant, sempre que puguin demostrar.

Per iniciar una reclamació, els usuaris haurien de posar-se en contacte amb l’empresa de telefonia utilitzant un mitjà que permeti conservar el comprovant de la sol·licitud. Podeu completar els formularis de reclamació en establiments físics, per telèfon una vegada restablert el servei, o en línia a través de la pàgina web de la companyia.

Si la resposta de la companyia no és satisfactòria o no es resol en un termini d’un mes, podeu acudir a AICEC-ADICAE o a l’organisme de consum local.

Les petites empreses i autònoms també poden presentar reclamacions per aquesta incidència que afecta un servei essencial.

Scroll al inicio
Ir al contenido