Despeses Hipotecàries

Reclama les despeses hipotecàries constituïdes al préstec hipotecari

 

Si vas constituir una hipoteca abans del 2019 pots demanar la devolució de les despeses que l’entitat et va cobrar en la formalització de la hipoteca de manera injusta.

Segons la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE), del 25 de gener de 2024, les persones que van signar o cancel·lar la hipoteca abans de juny de 2019, poden reclamar la devolució de les despeses de constitució i cancel·lació, considerades abusives i nuls pel Tribunal Suprem al 2015.

Quin és el percentatge que es pot reclamar de les despeses relatives a la garantia del préstec?

  • El 100% de la factura de la Taxació
  • El 100% de la factura del Registre de la Propietat
  • El 50% de la factura de la Notaria
  • El 100% de la factura de la Gestoria

Hi ha un termini màxim per poder reclamar les despeses hipotecàries?

 

No hi ha una data límit concreta. La sentència del TJUE amplia el termini per reclamar les despeses hipotecàries. El TJUE aclareix que el termini per reclamar les despeses hipotecaries comença a comptar des que el consumidor té coneixement de que la clàusula és abusiva.

Per tant, des d’AICEC-ADICAE t’animem, si tens recollida la clàusula declarada nul·la i abusiva en el préstec hipotecari, que reclamis el més aviat millor.

 

Segueix-nos a les nostres xarxes socials, TwitterFacebook o Instagram per accedir a contingut exclusiu, participar en debats rellevants i formar part d’una xarxa de persones compromeses amb la nostra causa. Uneix-te per compartir les teves idees i experiències!

Scroll al inicio
Ir al contenido