Tancament “Centres Único”

Tancament inesperat de dos centres de l’empresa “Centros Único”, un a Tarragona i l’altre a Vilanova i la Geltrú.

El tractament ha estat finançat? S’ha pagat amb targeta de crèdit? O s’ha pagat en efectiu?

És crucial tenir en compte que, si els serveis van ser finançats mitjançant crèdit al consum proporcionat pel propi centre d’estètica, tenen dret a la suspensió dels pagaments, per això es recomana enviar una reclamació mitjançant correu certificat o burofax a l’adreça postal del centre.

Per als consumidors que hagin fet pagaments amb targeta de crèdit, s’aconsella posar-se en contacte amb l’entitat financera per explorar la possibilitat d’anul·lar els càrrecs com més aviat millor.

En el cas de pagaments realitzats en efectiu o mitjançant un crèdit personal no vinculat directament al finançament dels tractaments, el procediment implica presentar una reclamació al centre d’estètica. Si no es rep resposta satisfactòria en un mes, es pot considerar la via judicial.

És fonamental per a tots els afectats recopilar la documentació pertinent sobre els tractaments, incloent-hi publicitat inicial, pressupostos, contractes i còpies de l’historial clínic, ja que això podria donar suport al procés de reclamació.

AICEC-ADICAE es compromet a acompanyar els afectats i prendre les accions necessàries per defensar els drets dels consumidors.

Destaquem la rellevància de la normativa vigent sobre crèdit al consum, i subratllem que la manca de prestació d’un servei, com ara un tractament d’estètica, allibera el consumidor de l’obligació de pagar el crèdit subscrit per a aquest servei. Fins i tot, s’obre la possibilitat de reemborsar part de l’import ja abonat en cas que el valor del servei rebut sigui inferior al total de les quotes abonades.

Segueix-nos a les nostres xarxes socials, TwitterFacebook o Instagram per accedir a contingut exclusiu, participar en debats rellevants i formar part d’una xarxa de persones compromeses amb la nostra causa. Uneix-te per compartir les teves idees i experiències!

Scroll al inicio
Ir al contenido